Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu sümüklü görmek

Rüyada burnunu sümüklü görmek

Rüyada burnunu sümüklü görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnunu sümüklü gördüyseniz:

  • Acil karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada burnundan eliyle sümük çıkarmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada burnunda sümük temizlemek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, eline geçen malları tutamayacağına yorulur.

Rüyada burnundan sümük çıkartmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına işarettir.

Rüyada burnundan sümük çekmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının burnunda sümük görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına inanılır.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hastalanacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada burnunu sümüklü görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments