Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının burnunda sümük görmek

Rüyada başkasının burnunda sümük görmek

Rüyada başkasının burnunda sümük görmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının burnunda sümük gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız sorunlar veya sorun yaratan kişilerle başa çıkabilmek için sözlerinizi tutmanız gerekiyor.

Rüyada burnundan kuru sümük görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada burnunda sümük çıkarmak iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, heveslerin söneceğine işarettir.

Rüyada burnundan sümük çıktığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada burnundan sümük temizlemek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada burnundan eliyle sümük çıkarmak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada burnundan sümük çıkartmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, akıl vereceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnundan sümük çekmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments