Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan sümük çıktığını görmek

Rüyada burnundan sümük çıktığını görmek

Rüyada burnundan sümük çıktığını görmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çocuk sahibi olacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada burnundan sümük çıktığını gördüyseniz:

  • Abartılı tavırlardan veya aşırılıklardan uzak durulmaması risk almak anlamına gelebilir.

Rüyada burnundan sümük çıktığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine tabir olunur.

Rüyada burnunda kurumuş sümük görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada başkasının burnunda sümük görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, halinin iyi olduğuna, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada burnundan sümük çekmek aşının da çoğalacağına, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine inanılır.

Rüyada burnunda sümük görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalet eder.

Rüyada burnundan eliyle sümük çıkarmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına işaret eder.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek keyifli günler geçireceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına inanılır.

Rüyada burnunu sümüklü görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments