Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan sümük çekmek

Rüyada burnundan sümük çekmek

Rüyada burnundan sümük çekmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada burnundan sümük çekmek gördüyseniz:

  • Artan çekiciliğiniz çevrenizdekilerin gözünü kamaştırabilir, iş veya aşk sebebiyle yapılan seyahatlerden türlü yararlar sağlanarak dönülebilir.

Rüyada burnundan sümük çekmek zor günler geçireceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnundan sümük aktığını görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada burnundan sümük temizlemek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının burnunda sümük görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine yorulur.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak maddi sorumluluklarının artacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, çok büyük özgüven kazanacağına delalettir.

Rüyada burnundan sümük çıktığını görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun burnunda sümük görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments