Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunda sümük görmek

Rüyada burnunda sümük görmek

Rüyada burnunda sümük görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine delalet eder.

Rüyada burnunda sümük gördüyseniz:

  • Maddi bir karar, anlaşma ya da yatırım yapılacak görüşmeler sonrası netlik kazanabilir.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek huzurlu günler görüleceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada burnundan eliyle sümük çıkarmak sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına rivayet eder.

Rüyada burnundan sümük çıktığını görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnunda sümük görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan sümük çıkardığını görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnunda sümük temizlemek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnundan sümük çıkartmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments