Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunda kurumuş sümük görmek

Rüyada burnunda kurumuş sümük görmek

Rüyada burnunda kurumuş sümük görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, iyi bir kariyer edineceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, bunun da geleceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnunda kurumuş sümük gördüyseniz:

  • Bir anlaşmanın içine girmeden önce, uzun vadeli sonuçlarını hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada burnunda kurumuş sümük görmek uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada burundan kurumuş sümük çıkarmak üzgün olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnunda sümük temizlemek ağzının tadının bozulacağına, bunalacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine rivayet eder.

Rüyada burnundan kuru sümük görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına delalettir.

Rüyada burnundan sümük çekmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına inanılır.

Rüyada burnundan sümük çıkartmak uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada çocuğun burnunda sümük görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments