Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan sümük çıkartmak

Rüyada burnundan sümük çıkartmak

Rüyada burnundan sümük çıkartmak yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, kazancınızın artacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada burnundan sümük çıkartmak gördüyseniz:

  • Pek çoğu gelişimi desteklerken, bazıları gelmeket olan önemli şeylerin müjdecisi olabilir.

Rüyada burnundan sümük çıkardığını görmek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnundan sümük çıkartmak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sümük çıkardığını görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalet eder.

Rüyada burnunda sümük çıkarmak işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnunu sümüklü görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğun burnunda sümük görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada burnunda kurumuş sümük görmek yeni bir işe girileceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnundaki sümüğü temizlemek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments