Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnuna küpe takmak

Rüyada burnuna küpe takmak

Rüyada burnuna küpe takmak çevreye karşı itibarın artacağına, en büyük acılarının dineceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada burnuna küpe takmak gördüyseniz:

  • Sizden beklenenin üzerinde gayret göstermeniz durumunda takdir görebilir veya insanların ilgisini çekebilirsiniz.

Rüyada burnuna küpe takmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, uzun yaşayacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burna hızma takmak bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalettir.

Rüyada burnuna hızma takmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Rüyada kulağa altın küpe takmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işarettir.

Rüyada küpe alıp takmak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, haneden birinin ayrılacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine küpe takmak gözyaşının kuruyacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, rahat geçinerek yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birisine küpe takmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, bazen de rahat geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments