Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sivilcesini patlatmak

Rüyada başkasının sivilcesini patlatmak

Rüyada başkasının sivilcesini patlatmak yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sivilcesini patlatmak gördüyseniz:

  • Sizi şaşırtacak bir haber almanız ihtimali güçlüdür.

Rüyada sırtında sivilce patlatmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sivilce patlatmak mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kocaman sivilce patlatmak çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada sivilceyi patlatmak hakkında dedikodu çıkarılacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sivilcesini patlatmak kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine yorulur.

Rüyada sivilcenin patlamasını görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kafada sivilce patlatmak büyük fırsatlar elde edeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada yüzde sivilce patlatmak para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments