Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnunu karıştıran birini görmek

Rüyada burnunu karıştıran birini görmek

Rüyada burnunu karıştıran birini görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada burnunu karıştıran birini gördüyseniz:

  • Nedenlerini anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada burnunu karıştırdığını görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, geçim derdi yaşayacağına inanılır.

Rüyada burnunu karıştıran birini görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, de rahatının yerine geleceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalet eder.

Rüyada burnunu karıştırmak hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine inanılır.

Rüyada birinin burnunu karıştırdığını görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada toprak karıştırmak kendisinin ve ailesinin geleceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, işe başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada karışmış ip görmek üzüntülerin gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karışmış saç görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işaret etmektedir.

Rüyada burun karıştırmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments