Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer altına indiğini görmek

Rüyada yer altına indiğini görmek

Rüyada yer altına indiğini görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yer altına indiğini gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz türden anlaşmalar yapmalı, yoksa pas geçmelisiniz.

Rüyada yer altına indiğini görmek geçim derdinin kalmayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına işaret eder.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine delalettir.

Rüyada güneşin yere indiğini görmek kısmetin ve şansın açılacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulutun yere indiğini görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bulutların yere indiğini görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, üstünlük elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, azalacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine delalet eder.

Rüyada ayın yere indiğini görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments