Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutlara doğru uçmak

Rüyada bulutlara doğru uçmak

Rüyada bulutlara doğru uçmak evde tatlı bir telaş yaşanacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada bulutlara doğru uçmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.

Rüyada bulutlara doğru uçmak sıkıntısından kurtulacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşağıya doğru uçmak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, bedeninin de iyileşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada havaya doğru uçmak herkesin istediği şeye kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, borçlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada yıldızlara doğru uçmak zararların üst üste geleceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneşe doğru uçmak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine inanılır.

Rüyada denize doğru uçmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, torunlarına dahi yeteceğine tabir olunur.

Rüyada yukarı doğru uçmak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, neşesini kaçıracağına alamet etmektedir.

Rüyada aya doğru uçmak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments