Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutların üzerinde uçmak

Rüyada bulutların üzerinde uçmak

Rüyada bulutların üzerinde uçmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulutların üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Baskılar huzurunuzu kaçırsa da, ödün vermeyecek gibisiniz.

Rüyada bulutla uçmak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine işaret eder.

Rüyada bulutlara uçmak hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bulut üzerinde uçmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulutların üzerinde uçmak geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada bulutlara doğru uçmak ticarete atılacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Rüyada bulut üstünde uçmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada bulutlara değmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına inanılır.

Rüyada buluta dokunmak hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendi geleceğine, kimseyle konuşmaz olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments