Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulut üzerinde uçmak

Rüyada bulut üzerinde uçmak

Rüyada bulut üzerinde uçmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, anne duasının açılacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, malında azalmaya, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada bulut üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi çok fazla kendi üzerinize odaklamış durumdasınız.

Rüyada bulut üzerinde uçmak kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, belalara denk gelmeyeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada bulutla uçmak sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işarettir.

Rüyada bulut üstünde uçmak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bulutlara doğru uçmak ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada bulutların üzerinde uçmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulutlara uçmak bazı zevklerinden geri kalacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada bulutun yere düştüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulutun düştüğünü görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments