Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutlu dağ görmek

Rüyada bulutlu dağ görmek

Rüyada bulutlu dağ görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulutlu dağ gördüyseniz:

  • Kendinizi toparlamalısınız.

Rüyada bulutlu dağ görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada buluta dokunmak saygınlık kazanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah toz bulutu görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada bulutları tutmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada buluttan balık görmek heveslerinin biteceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulutların üstüne çıkmak rızkını kazanırken zorlanmayacağına, ayrılık yaşanacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada havayı bulutlu görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, memur ise terfi edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments