Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutun düştüğünü görmek

Rüyada bulutun düştüğünü görmek

Rüyada bulutun düştüğünü görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, mutluluğundan olacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, alım gücünün artmasına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine delalettir.

Rüyada bulutun düştüğünü gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda sizi değiştirecek aktivitelerde yer almanız gerekebilir, size ait olmayan görev veya sorumlulukları size yüklemeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada bulutun yere düştüğünü görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, sonunda mutlu olacağına inanılır.

Rüyada bulutun düştüğünü görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık bulutlar görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada at şeklinde bulut görmek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz toz bulutu görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek küs arkadaşların barışacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, hayatının adeta cennete döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı bulut görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçakta bulut görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments