Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutun yere düştüğünü görmek

Rüyada bulutun yere düştüğünü görmek

Rüyada bulutun yere düştüğünü görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, büyük paralar kazanılacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına yorulur.

Rüyada bulutun yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Kısaca söylemek gerekirse, hangi cinsiyetten olursanız olun size karşı fiziksel ya da psikolojik güç kullanılması mümkündür.

Rüyada bulutun yere düştüğünü görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına alamet eder.

Rüyada bulutun yere indiğini görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada bulutların yere indiğini görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada bulutun düştüğünü görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada erkek bebeği yere düşürmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, hata yapılacağına delalet eder.

Rüyada yere düşeni kaldırmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak dertlerine çare bulacağına, kazancının günden güne artacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun yere düştüğünü görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments