Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur ve un görmek

Rüyada bulgur ve un görmek

Rüyada bulgur ve un görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, zorluklarla boğuşulacağına inanılır.

Rüyada bulgur ve un gördüyseniz:

  • Politik olmakta fayda var.

Rüyada un bulgur görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada un ve bulgur görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada bulgur ve un görmek işlerinde kara geçeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada bulgur serdiğini görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada bulgur çorbası içmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulgurun içinde kurt görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına alamet eder.

Rüyada pirinç ve bulgur pilavı görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sevdiği birine hediye alacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına delalet eder.

Rüyada serili bulgur görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments