Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un bulgur görmek

Rüyada un bulgur görmek

Rüyada un bulgur görmek zor günler geçireceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, masa başı bir işe girileceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada un bulgur gördüyseniz:

  • Kendinizce dile getirdiğiniz konular, karşı tarafa kapalı tribünde taraftar yorumları dinliyor gibi görünüyor olabilir.

Rüyada un bulgur görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada bulgur ve un görmek rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Rüyada un ve bulgur görmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine alamet eder.

Rüyada bulgur pirinç görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, bol nimete kavuşacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış bulgur yemek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, dinamik olacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Rüyada bulgur serdiğini görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına delalet eder.

Rüyada bulgur yoğurmak zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada ıslatılmış bulgur görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments