Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serili bulgur görmek

Rüyada serili bulgur görmek

Rüyada serili bulgur görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, kafasının rahat olacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, önemli kişi haline geleceğine yorulur.

Rüyada serili bulgur gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatli dinlemeli, sadece ihtiyacınız olan bilgileri aklınızda tutmalı ya da paylaşmalısınız.

Rüyada serili bulgur görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işarettir.

Rüyada ipte serili çamaşır görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada yerde serili halı görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, aile hayatına adım atılacağına delalettir.

Rüyada yerde serili yatak görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada serilmiş çamaşır görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada ipe serilmiş çamaşır görmek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada serili buğday görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada halı serildiğini görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments