Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç ve bulgur pilavı görmek

Rüyada pirinç ve bulgur pilavı görmek

Rüyada pirinç ve bulgur pilavı görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına alamet eder.

Rüyada pirinç ve bulgur pilavı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, çevreniz tarafından bencilliğiniz yüzünden eleştiri alabilirsiniz.

Rüyada pirinç ve bulgur pilavı görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına işarettir.

Rüyada bulgur ve pirinç pilavı görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada bulgur pirinç görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulgur ve pirinç görmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pirinç bulgur görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına alamet eder.

Rüyada pirinç bulgur mercimek görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine tabir olunur.

Rüyada pirinç ve bulgur görmek hayal kırıklığına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına yorulur.

Rüyada pilavlık bulgur görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments