Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulgur çorbası içmek

Rüyada bulgur çorbası içmek

Rüyada bulgur çorbası içmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına, zor durumların biteceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, maneviyatının çökeceğine, zevki sefa içinde olacağına yorulur.

Rüyada bulgur çorbası içmek gördüyseniz:

  • İnatçılığa ya da belli fikirler konusunda ısrarcı olmaya bağlı problemler yaşanabilir.

Rüyada bulgur çorbası içmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, işlerine bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil çorba içmek elinin darlık görmeyeceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada işkembe çorbası içmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı çorba içmek zengin bir hayat sürüleceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada etli çorba içmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, alım gücünün artacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mercimek çorba içmek eğlenceli günler geçirileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelle çorbası içmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, elinin darlaşacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğün çorbası içmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments