Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un ve bulgur görmek

Rüyada un ve bulgur görmek

Rüyada un ve bulgur görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, zorlukların günden güne artacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada un ve bulgur gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal ilişkilerinizde sihirli bir değnek dokunuşu söz konusu olabilir.

Rüyada un bulgur görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kazancının azalacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bulgur ve un görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada un ve bulgur görmek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, hasta ve zor geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada böceklenmiş bulgur görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada serili bulgur görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulgur pişirmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış bulgur görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, yakın çevresine fikir danışacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mercimek bulgur görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments