Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lahana haşlamak

Rüyada lahana haşlamak

Rüyada lahana haşlamak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, zor durumda bırakacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada lahana haşlamak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler ufak sorunlara neden olabilir.

Rüyada beyaz lahana haşlamak kötü kişilerle karşılaşacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine yorulur.

Rüyada lahana haşlamak ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara lahana haşlamak isteklerin tek tek yerine geleceğine, ailesi ile mutlu olacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada mantı haşlamak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada patates haşladığını görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına alamet eder.

Rüyada salatalık haşlamak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, zorlukların biteceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada mısır haşlamak huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk haşlamak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, ayıplı yolara sapacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments