Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara lahana haşlamak

Rüyada kara lahana haşlamak

Rüyada kara lahana haşlamak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara lahana haşlamak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmek veya sizi mutlu edecek seyahatler yapmak ajandanızda yer alabilir.

Rüyada kara lahana haşlamak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz lahana haşlamak gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada lahana haşlamak sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada fasulye haşlamak gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada asma yaprağı haşlamak elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına rivayet eder.

Rüyada mısır haşladığını görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada pirinç haşlamak belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır haşlamak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments