Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan haşlamak

Rüyada yılan haşlamak

Rüyada yılan haşlamak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, nazara geleceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine yorulur.

Rüyada yılan haşlamak gördüyseniz:

  • Kendi tasarrufunuzda olan kaynaklarınızı önemli seçimler yapmak için kullanabilirsiniz.

Rüyada yılan haşlamak kazancınızın artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara lahana haşlamak huzurlu bir insan olacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada hamur haşlamak tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, kazancını arttıracağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına yorulur.

Rüyada salatalık haşlamak büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada pirinç haşlamak sağlığının da yerine geleceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır haşladığını görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada nohut haşlamak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, her şeyin yenileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz lahana haşlamak hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments