Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğan haşlamak

Rüyada soğan haşlamak

Rüyada soğan haşlamak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına işarettir.

Rüyada soğan haşlamak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sağlayabilecek, kaçınılması veya reddedilmesi zor teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada soğan haşlamak bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine rivayet eder.

Rüyada mısır haşlamak işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, pek az kazanç getireceğine, mevki kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mercimek haşlamak çoluk çocuğundan zarar göreceğine, onları gücendireceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk haşladığını görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yumurta haşlamak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına işaret eder.

Rüyada salatalık haşlamak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada fasulye haşlamak ihanete uğrayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sebze haşlamak kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments