Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın define bulmak

Rüyada altın define bulmak

Rüyada altın define bulmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın define bulmak gördüyseniz:

  • Belli konuların sonlandırılması ya da sonuçlandırılması gerekiyor ki, yeni başlangıçlar yapılabilsin.

Rüyada altın define bulmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada define altın bulmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarda define bulmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mevkilerinin yüksek olacağına rivayet eder.

Rüyada define bulmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalettir.

Rüyada gümüş define bulmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada topraktan define bulmak kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta define bulmak kız çocuğunun olacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada denizde define bulmak kısa süreli karlar elde edileceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments