Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada define bulmak

Rüyada define bulmak

Rüyada define bulmak ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine rivayet eder.

Rüyada define bulmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada altın define bulmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, arzularının yerine geleceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına delalet eder.

Rüyada topraktan define bulmak kötü yönde hareket edeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada define bulmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, maddi güç sahibi olacağına delalettir.

Rüyada başkasının define bulduğunu görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta define bulmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine yorulur.

Rüyada mezarda define bulmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş define bulmak hayırlı günler yaşayacağına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına inanılır.

Rüyada denizde define bulmak uykusuz ve halsiz düşeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments