Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suyu görmek

Rüyada bulanık suyu görmek

Rüyada bulanık suyu görmek gönlünün ferahlayacağına, Tövbe Edeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, ayrıcalık elde edeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada bulanık suyu gördüyseniz:

  • Adeta bir gerilim hattı var.

Rüyada bulanık ve duru su görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, kendisiyle de gururlanacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su bulanık görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına yorulur.

Rüyada bulanık suyla yıkanmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada suyu bulanık görmek dualarının karşılığını göreceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, kendini bunu başaracağına delalettir.

Rüyada bulanık su içinde balık görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, büyük bir servete kavuşacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine işarettir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulur.

Rüyada durgun bulanık su görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada bulanık camurlu su görmek kazancının günden güne artacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments