Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suyla yıkanmak

Rüyada bulanık suyla yıkanmak

Rüyada bulanık suyla yıkanmak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, eğer işsizse iş bulacağına, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada bulanık suyla yıkanmak gördüyseniz:

  • Kararlarınıza diğerlerini dahil etmeniz durumunda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bulanık suyu görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık kirli su görmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kirli bulanık su görmek alım gücünde yükselme olacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada su bulanık görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık su sel görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine işaret eder.

Rüyada sarı bulanık su görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada durgun bulanık su görmek rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suya atlamak atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments