Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık su içinde balık görmek

Rüyada bulanık su içinde balık görmek

Rüyada bulanık su içinde balık görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada bulanık su içinde balık gördüyseniz:

  • Gizli konular açıklığa kavuşabilir veya belli işlerinizin neticelerini alabilirsiniz.

Rüyada bulanık su içinde balık görmek işveren pozisyonuna geleceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık su içinde yürümek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına işaret eder.

Rüyada bulanık suyun içinde olmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz su içinde balık görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz suyun içinde balık görmek üzüntü duyacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada suyun içinde balıklar görmek hasretliğin biteceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments