Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık havuz suyu görmek

Rüyada bulanık havuz suyu görmek

Rüyada bulanık havuz suyu görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, kendisine olan güvenin artacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, zorlukları aşacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine delalet eder.

Rüyada bulanık havuz suyu gördüyseniz:

  • Sormak istediğiniz şeyler varsa çekinmeden sormalısınız.

Rüyada bulanık havuz suyu görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, isteklerini yerine geleceğine delalettir.

Rüyada bulanık sulu havuz görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada bulanık havuza girmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada bulanık havuzda yüzmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık havuz görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada bulanık havuzda yüzdüğünü görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, saygın biri olacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık su sel görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bulanık su görmek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments