Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suya kapılmak

Rüyada bulanık suya kapılmak

Rüyada bulanık suya kapılmak başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suya kapılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapacağınız ziyaretler gelecekle ilgili planlarınız üzerinde etkili olabilir.

Rüyada bulanık suya kapılmak bereketli bir yaşama sahip olunacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada akan suya kapılmak yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sel suyuna kapılmak işlerinin toparlanacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada su akıntısına kapılmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, işlerin kapanacağına delalettir.

Rüyada sel sularına kapılmak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada suya kapıldığını görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya kapılmak bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu suya kapılmak olur olmadık anlarda beyan edeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments