Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan suya kapılmak

Rüyada akan suya kapılmak

Rüyada akan suya kapılmak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, manevi mutluluğu tadacağına, eğlenceli günler geçireceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan suya kapılmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi düşünmenizde fayda var.

Rüyada akan suya kapılmak insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına delalettir.

Rüyada sel sularına kapılmak büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulur.

Rüyada suya kapılmak hasta olacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya kapıldığını görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu suya kapılmak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada bulanık suya kapılmak acılarını dindireceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada sulara kapılmak hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, işlerlik kazanıp insanla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada su akıntısına kapılmak rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments