Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya kapıldığını görmek

Rüyada suya kapıldığını görmek

Rüyada suya kapıldığını görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, herkesin rahat edeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına inanılır.

Rüyada suya kapıldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı huzursuzluk olabilir.

Rüyada sel suyuna kapılmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurlu suya kapılmak kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suya kapılmak sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulur.

Rüyada su akıntısına kapılmak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada suya kapıldığını görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kazancının daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada sel sularına kapılmak dünyasının bir anda değişeceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada suya kapılmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine yorulur.

Rüyada akan suya kapılmak huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments