Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel suyuna kapılmak

Rüyada sel suyuna kapılmak

Rüyada sel suyuna kapılmak rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, darda kalacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel suyuna kapılmak gördüyseniz:

  • Sadece niyet ya da planlarınızdan bahsetmeniz artık hiç kimseyi tatmin etmiyor.

Rüyada sel sularına kapılmak bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine alamet eder.

Rüyada sel suyuna kapılmak amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada suya kapıldığını görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, idealist kimse olacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sulara kapılmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, iyilik bulacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına delalettir.

Rüyada akan suya kapılmak kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada su akıntısına kapılmak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, dertlerden kurtulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suya kapılmak dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yeni bir başlangıç yapmaya delalettir.

Rüyada çamurlu suya kapılmak en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments