Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde bulanık su görmek

Rüyada evinde bulanık su görmek

Rüyada evinde bulanık su görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yardım edeceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulur.

Rüyada evinde bulanık su gördüyseniz:

  • Romantizm özel yaşamınızda rahatlamanıza yardım edebilir.

Rüyada evinde bulanık su görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına işarettir.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine alamet eder.

Rüyada bulanık su dökmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, zor günler geçireceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada sarı bulanık su görmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada bulanık suyu geçmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına işaret eder.

Rüyada bulanık sularda yüzmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bulanık su içtiğini görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada su bulanık görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments