Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suda büyük balık görmek

Rüyada temiz suda büyük balık görmek

Rüyada temiz suda büyük balık görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, mutlu olacağınıza, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz suda büyük balık gördüyseniz:

  • Geçmişte sağlığınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren bir konu tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada temiz suda büyük balık görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz suda balıklarla yüzmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suda balıklar görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suda balık tutmak meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada temiz suda balık yakalamak birlikteliğe başlayacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, rahata kavuşmaya alamet eder.

Rüyada temiz suda balık görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine inanılır.

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda büyük balık tutmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments