Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda büyük balık görmek

Rüyada suda büyük balık görmek

Rüyada suda büyük balık görmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada suda büyük balık gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada suda büyük balık görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz suda büyük balık görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, isabetli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada suda büyük balık tutmak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine inanılır.

Rüyada suda büyük yılan görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük suda yüzmek hiç istemediği işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir suda yüzmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulur.

Rüyada duru suda balık görmek borçlarının kapacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments