Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık su sel görmek

Rüyada bulanık su sel görmek

Rüyada bulanık su sel görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık su sel gördüyseniz:

  • Dikkatli adımlar atmanızda fayda var.

Rüyada bulanık su sel görmek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına işarettir.

Rüyada sel bulanık su görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık sel görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine yorulur.

Rüyada sel suyunda yüzmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada su sel görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada sel suyunda kaybolmak daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, elinin darlık görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel su baskını görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sel suyunda boğulmak aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments