Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehre düşmek

Rüyada nehre düşmek

Rüyada nehre düşmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mal mülk sahibi olunacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, bankadaki hesabının kabaracağına tabir olunur.

Rüyada nehre düşmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı dile getirmekten çekinmemelisiniz.

Rüyada bulanık nehre düşmek kendi çok iyi hissedeceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada fırat nehrine düşmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehre düşmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ne istersen onu görmek girdiği işleri kaybedeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, tamamlanmadan kalacağına delalet eder.

Rüyada tren ne binmek eline para geçeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehrin taştığını görmek başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada tuna nehri görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada nehri yüzerek geçmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, şeytana uyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments