Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık kirli su görmek

Rüyada bulanık kirli su görmek

Rüyada bulanık kirli su görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, her şeyin gönlünce olacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık kirli su gördüyseniz:

  • Duygularınız, başarmak istediğiniz şeyleri engelleyebilir.

Rüyada bulanık kirli su görmek başına türlü işler geleceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli bulanık su görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada evde bulanık su görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına inanılır.

Rüyada deniz suyunu bulanık görmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada şişede bulanık su görmek rahata erileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, az çalışarak çok gezeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık su içinde yürümek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada bulanık suya atlamak çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada derede bulanık su görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, rızkının da çoğalacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments