Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık havuzda yüzmek

Rüyada bulanık havuzda yüzmek

Rüyada bulanık havuzda yüzmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hakkını alacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret eder.

Rüyada bulanık havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Belli konularda yolunuz açılıyor ya da belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek, sizi yönlendiren kişi veya işaretler önünüzde beliriyorlar.

Rüyada bulanık havuzda yüzmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık havuzda yüzdüğünü görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine işarettir.

Rüyada bulanık havuz suyu görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine inanılır.

Rüyada bulanık havuza girmek tebrik edileceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık sulu havuz görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık havuz görmek kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulur.

Rüyada bulanık denizde yüzdüğünü görmek uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, kazançların artacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işarettir.

Rüyada bulanık sularda yüzmek hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments