Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık sulu havuz görmek

Rüyada bulanık sulu havuz görmek

Rüyada bulanık sulu havuz görmek zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, hayatının kolaylaşacağına, kalp kırıklığına neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık sulu havuz gördüyseniz:

  • Doğru yoldan ilerleyebilir veya daha anormal ya da kuraldışı diyebileceğimiz seçimler yapabilirsiniz.

Rüyada bulanık sulu havuz görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, evindeki huzurun bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık havuz görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada bulanık havuzda yüzmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık havuza girmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işarettir.

Rüyada bulanık havuzda yüzdüğünü görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına inanılır.

Rüyada bulanık havuz suyu görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, işlerin yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada sulu yerde yürümek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada sulu erik yemek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments