Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada bulanık denizde yüzdüğünü görmek

Rüyada bulanık denizde yüzdüğünü görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık denizde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Rüyada bulanık denizde yüzdüğünü görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada dalgalı ve bulanık denizde yüzmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada bulanık havuzda yüzmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık nehirde yüzmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine yorulur.

Rüyada bulanık suda yüzmek bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına yorulur.

Rüyada bulanık su yüzmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık derede yüzmek bilgi sahibi olacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda yüzdüğünü görmek evinde bereketin eksik olmayacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments