Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık havuz görmek

Rüyada bulanık havuz görmek

Rüyada bulanık havuz görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada bulanık havuz gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizde daha esnek olmanızda fayda var.

Rüyada bulanık havuza girmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık havuz görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, dış ticarete atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık sulu havuz görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bulanık havuzda yüzdüğünü görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık havuz suyu görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada bulanık havuzda yüzmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına alamet eder.

Rüyada bulanık deniz görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık sular görmek büyük hatalar yapacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments