Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın çikolata görmek

Rüyada altın çikolata görmek

Rüyada altın çikolata görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, zenginlik kazanacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın çikolata gördüyseniz:

  • Yaşadığınız ortama aşırı bağımlılığınız bazı şeyleri engelliyor olabilir.Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Rüyada altın çikolata yemek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, sevap işlemek için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada altın çikolata görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada çikolatalı kek görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çikolatalı pasta almak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına yorulur.

Rüyada çikolata bisküvi yemek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına delalettir.

Rüyada başkasını çikolata yerken görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada fındıklı çikolata yemek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada çikolata ekmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments