Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin verdiği çikolatayı yemek

Rüyada birinin verdiği çikolatayı yemek

Rüyada birinin verdiği çikolatayı yemek canının sağ olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, zor günlerin biteceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalettir.

Rüyada birinin verdiği çikolatayı yemek gördüyseniz:

  • Kolayca halledilemeyen bazı konuların ya da kendiliğinden gelmeyen tekliflerin, bireysel girişimleriniz sonucu elde edilmesi gerekebilir.

Rüyada birinin verdiği çikolatayı yemek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine işaret eder.

Rüyada birinin çikolata verdiğini görmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine yorulur.

Rüyada birinin sana çikolata verdiğini görmek ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, günahlarından tövbe etmeye işaret etmektedir.

Rüyada lokum çikolata yemek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine delalet eder.

Rüyada likörlü çikolata yemek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına tabir olunur.

Rüyada çikolatalı bisküvi yemek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil çikolata yemek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada sürekli çikolata yemek sıkıntılarını atlatacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments