Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata ekmek

Rüyada çikolata ekmek

Rüyada çikolata ekmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, konforundan da ödün vereceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına delalet eder.

Rüyada çikolata ekmek gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine uyum göstermeniz gerekebilir.

Rüyada ekmek arası çikolata yemek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, dünyasının bir anda değişeceğine alamet eder.

Rüyada ekmeğe çikolata sürmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çikolatali ekmek yemek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğe çikolata sürüp yemek isteklerine kulak vereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmek arası çikolata görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, bol bol hayır duası alınacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine işarettir.

Rüyada çikolatalı ekmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada çikolata ekmek görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine tabir olunur.

Rüyada çikolata ekmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments